Lašiša su mangų padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Lašišos filė įtrinkite druska, pipirais, apšlakstykite citrinų sultimis, apvoliokite miltuose, po to – kiaušinio plakinyje, kokosų drožlėse ir iškepkite. Laikykite šiltai, kol bus pagamintas padažas.

Mangą nuvalykite, supjaustykite ir su visais padažui skirtais komponentais sutrinkite elektrine trintuve. Tiekite žuvį apipylę padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Lašišos filė
2 šaukštas Citrinų sultys
1 šaukštas Miltai
1 skiltelė Česnakai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
2 šaukštas Kokoso drožlės
1 vnt. Kiaušiniai
Alyvų aliejus kepimui
Padažui:
1 vnt. Mangai
2 šaukštelis Imbieras tarkuotas
4 šaukštas Apelsinų sultys
1 šaukštelis Tabasko padažas
1 šaukštelis Baltojo vyno actas
1 šaukštelis Cukrus
Porcijos: 1
Sudėtingumas :