Lašiša su lęšiais

Receptas sveikatos ir liekno kūno fanatikams. Žuvies lašišos pristatinėti turbūt nereikia. Sočiosios riebalų rūgštys ir mineralai prie nuostabaus jos skonio tik prideda papildomų balų. Lęšiai, pasižymintis gausiu baltymų bei geležies kiekiu – dar vienas pliusas šiam sveikam patiekalui. Mėgaukis sveikai.
Lašiša su lęšiais
© Gamintojo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
1.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Lašišos filė apkepame po 2 min. iš abiejų pusių. Pagal skonį apibarstome druska ir pipirais. 7-10 min. kepame žuvį iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Keptuvėje įkaitintame aliejuje apkepame česnakų skilteles, svogūną, pjaustytą žiedais, po to lęšius ir smulkintus krapus. Viską išmaišyti.

2. Sudėdame žuvį, lęšius į lėkštes, papuošti kaparėliais, krapais ir citrinos skiltele.

Rekomendacijos:
Išdėliokite žuvį ant lęšių pagalvėlės, tai padės ilgiau išlaikyti temperatūrą.

BONDUELLE
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 indelis VAPEUR garuose ruošti lęšiai BONDUELLE
2 riekelė Lašišos filė
60 g Kaparėliai
1 vnt. Citrinos
3 skiltelė Česnakai
1 šakelė Krapai
1 vnt. Svogūnai
3 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :