Lašiša su apelsinų padažu

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
40min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite visus marinatui skirtus produktus, išskyrus aliejų. Pakaitinkite keptuvėje, palaukite, kol atvės, tada supilkite ir aliejų. Lašišą įdėkite į marinatą ir palikite 15 min.

Išėmę pasūdykite, užberkite šiek tiek pipirų. Kepkite orkaitėje ant grotelių. Baigdami kepti, apšlakstykite marinatu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
1 šaukštas Apelsinų skonio balzaminis padažas
2 šaukštas Apelsinų sultys
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :