Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis

 (2)
Lašiša su aitriosiomis paprikomis ir avokadų, agurkų salotomis
© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.

Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.

Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.

Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.

Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.

Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.

Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.

Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

800 vnt. Lašišos filė
2 šaukštas Cukrus
2 šaukštas SANTA MARIA aitriosios paprikos
1 šaukštelis SANTA MARIA akmens druska malūnėlyje
2 šaukštas Aliejus
Salotoms
2 vnt. Avokadai
1 vnt. Agurkai
3 vnt. Žieminiai svogūnai
1 vnt. Žaliosios citrinos
1 sauja Romaninės salotos
pagal skonį Krapai
pagal skonį SANTA MARIA akmens druska malūnėlyje
1 šaukštas Alyvuogių aliejus
Porcijos: 4
Sudėtingumas :