Lašiša sojos padaže

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
2.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Marinatui sumaišykite sojos padažą, citrinos sultis, smulkintus krapus, 2 šaukštus aliejaus ir pipirus.

Garžgarstes nuplaukite, nusausinkite, sudėkite į dubenį ir užpilkite puse marinato.

Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Įdėkite žuvį ir kepkite kelias minutes iš abiejų pusių.

Uždėkite žuvį ant garžgarsčių ir apliekite likusiu marinatu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Lašišos filė
150 g Garžgarstės
3 šakelė Krapai
1/2 vnt. Laimo vaisiai
3 šaukštas Aliejus
2 šaukštas Sojos padažas
1 žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Porcijos: 1
Sudėtingumas :