Lašiša karštoje lėkštėje





Ypač greitai paruošiamas žuvies patiekalas.
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
10min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

1. Lašišos filė supjaustykite plonais griežinėliais.

2. Sumaišykite kapotus prieskoninius žalumynus, išlydykite sviestą.

3. Lėkštę pakaitinkite 100 °C temperatūros orkaitėje.

4. Išimkite lėkštę iš orkaitės. Į karštą lėkštę lašišos griežinėlius dėkite taip, kad uždengtų visą lėkštę. Žuvį užbarstykite prieskoniniais žalumynais ir užpilkite lydytu sviestu. Pagardinkite druska ir pipirais (pagal skonį).

5. Tiekite su gaiviomis salotomis ir citrina.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Lašišos filė
žiupsnelis Laiškiniai česnakai
žiupsnelis Krapai
2 šaukštas Sviestas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Citrinos
Sudėtingumas :