Kvapni aviečių uogienė

 (2)




Skaniausia uogienė išeina iš miško aviečių - jos nepalyginamai kvapnesnės. Maišyti su mėlynėmis galite įvairiu santykiu - tiesiog taip, kaip turite. Svarbiausia yra žiūrėti teisingą bendro uogų kiekio ir cukraus santykį. O jeigu dar rasite ir žemuogių - jūsų uogienė bus nepakartojama!
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Visas turimas uogas perrinkite.

Iš cukraus ir vandens išvirkite sirupą ir dar karštu užpilkite paruoštas uogas. Palaikykite maždaug 4 valandas ir virkite ant nedidelės ugnies 30-40 minučių. Išvirusią uogienę dar karštą išpilstykite į sterilizuotus stiklainius.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Miško uogos (avietės, mėlynės, žemuogės)
1,2 kg Cukrus
2 stiklinė Vanduo