Kumpio ir varškės sūrio apkepas

Kumpio ir varškės sūrio apkepas
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Išsukite sviestą su aliejumi. Sumaišykite sausąsias sudedamąsias dalis ir suberkite į sviesto maišinį.

Supilkite šaltą vandenį ir išmaišykite, kad tešla taptų vientisa.

Išlipdykite ja 26 cm skersmens pateptos pyrago formos dugną ir kraštus.

Kepkite 200 laipsnių orkaitėje apie 10-15 minučių.

Ištirpinkite puode sviestą ir maždaug 5 minutes kepinkite jame griežinėliais supjaustytus porus.

Nukelkite nuo ugnies ir įmaišykite kubeliais supjaustytą kumpį.

Užpilkite maišinį ant apkepto papločio.

Padenkite perpus supjaustytais pomidorais.

Sumaišykite kiaušinius, grietinę, trupintą varškės sūrį ir pjaustytus laiškinius česnakus.

Pagardinkite druska ir pipirais.

Supilkite maišinį į formą ir ant viršaus suberkite tarkuotą parmezaną.

Kepkite 190 laipsnių orkaitėje apie 25-30 minučių.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Papločiui
100 g Sviestas
2 šaukštas Aliejus
1 stiklinė Avižiniai dribsniai
3 šaukštas Avižų sėlenos
3 šaukštas Krakmolas
1 šaukštas Vanduo
1 šaukštelis Kepimo milteliai
žiupsnelis Druska
Įdarui
25 g Sviestas
2 vnt. Porai
100 g Kumpis
200 g Varškės sūris
200 g Vyšniniai pomidoriukai
3 vnt. Kiaušiniai
1 stiklinė Grietinė
žiupsnelis Druska
2 šaukštas Laiškiniai česnakai
pagal skonį Juodieji pipirai
2 šaukštas Parmezano sūris
Porcijos: 6
Sudėtingumas :