Kukurūzų traškučių užkanda

© Santa Maria nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Recepto kilmė:
Meksikos virtuvė
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Pakepkite maltą mėsą aliejuje.

Supilkite TACO prieskonių mišinį ir vandenį. Išmaišykite ir 5 minutes patroškinkite neuždengtoje keptuvėje.

Sudėkite traškučius į paruoštą kepimo skardą arba karščiui atsparų indą.

Sudėkite maltą mėsą ant traškučių.

Įdėkite kelis meksikietiškų aitriųjų paprikų griežinėlius, apibarstykite tarkuotu sūriu ir, jei norite, užpilkite sūrio padažo.

Pakepkite iki 225 °C įkaitintoje orkaitėje apie 5 minutes, kol išsilydys sūris.

Patiekite su gvakamolės ir salsos padažu.

Santa Maria
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą