Kukurūzų miltų blyneliai

Kukurūzų miltų blyneliai
© R.Daskevičiaus nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į didelį dubenį sumušame kiaušinius, suberiame cukrų ir su mikseriu išplakame iki standžių putų. Supilame lydytą sviestą, suberiame kepimo miltelius, kukurūzų miltus ir kvietinius miltus. Viską gerai išmaišome ir tuomet pilame pieną tuo pačiu metu viską maišant.

Įkaitiname keptuvę. Kepame blynelius nenaudojant aliejaus, kol atsiranda ruda plutelė. Ant sudėtų blynelių viršaus uždedame ledus ir viską užpilame klevų sirupu.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Kukurūzų miltai
200 g Kvietiniai miltai
3 šaukštelis Kepimo milteliai
110 g Cukrus
2 vnt. Kiaušiniai
560 g Pienas
100 g Mėlynės
50 g Klevų sirupas
pagal skonį Ledai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :