KŪČIOMS: kepta silkė su svogūnais

Kepta silkė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
4.8000 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Marinuotų silkių filė apvoliokite maltuose džiūvėsėliuose ir apkepkite gerai įkaitintame aliejuje iš abiejų pusių, kol gražiai apskrus.

Plonai sgriežinėliais supjaustykite svogūną ir apkepkite aliejuje kol gražiai paruduos.

Ant keptų silkių uždėkite keptus svogūnus. Apšlakstykite citrinos sultimis. Patiekite su orkaitėje keptais bulvių ketvirčiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Silkių filė
4 šaukštas Malti džiūvėsėliai
3 vnt. Svogūnai
1 šaukštas Citrinų sultys
Porcijos: 4
Sudėtingumas :