Kriaušių keksas

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Minkštą sviestą ištrinti su cukrumi bei kiaušiniais. Įmaišyti miltus su kepimo milteliais ir citrinos žievele, supilti sultis. Tešlą sukrėsti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą stačiakampę kekso formą. Į tešlą sukaišioti nuluptas kriaušių skilteles. Pyragą kepti 180°C orkaitėje apie 50 min. Prieš tiekiant apibarstyti miltiniu cukrumi.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

4 vnt. Kiaušiniai
400 g Miltai
250 g Cukrus
250 g Sviestas
3 vnt. Kriaušės
1 šaukštelis Kepimo milteliai
1 šaukštelis Citrinos žievelė
20 ml Citrinų sultys
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 šaukštas Malti džiūvėsėliai
1 šaukštelis Sviestas formai patepti