Kriaušių ir obuolių uogienė

Už receptą dėkojame skaitytojai Inesai.
Kriaušių uogienė
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes ir obuolius nulupkite ir supjaustykite.

Suberkite į puodą, įpilkite vandens.

Suberkite cukrų, cinamoną ir įdėkite vanilės ankštį.

Užvirkite ir virkite ant mažos ugnies apie 15-20 minučių.

Nugriebkite putas ir išpilstykite į paruoštus stiklainius. Sandariai uždarykite ir apverskite.

Atsiųskite mėgstamos ar savo firminės uogienės receptą ir laimėkite puikų „Dansukker“ uogienių virimo rinkinį: 1 kilogramą „Dansukker“ uogienių cukraus, prijuostę ir medinį šaukštą. Daugiau informacijos rasite ČIA.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Kriaušės
400 g Obuoliai
0,5 šaukštelis Cinamonas
1 vnt. Vanilės ankštis
0,5 kg "Dansukker" uogienių cukrus
250 ml Vanduo
Sudėtingumas :