Kriaušių ir mėlynojo sūrio užkandžiai

Autorius: Sandra Zarembiene
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes supjaustytas riekelėmis sudėkite į mažą puodą su obuolių sultymis ir pakaitinkite 1 minutę nuo užvirimo. Nusausinkite. Kriaušes sudėliokite tolygiai ant krekerių, ant viršaus uždėkite sūrį ir pakepintus graikinius riešutus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Kriaušės
100 ml Obuolių sultys
16 vnt. Krekeriai
gabaliukas Sūris su mėlynuoju pelėsiu
1/4 puodelis Graikiniai riešutai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :