Kriaušių džemas

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kriaušes nuplaukite, išimkite sėkleles, supjaustykite skiltelėmis. Sudėkite skilteles į puodą, užpilkite citrinų sultimis ir virkite, kol suminkštės. Paskui sultis nupilkite, kriaušių skilteles nuvarvinkite sietelyje.

Išvirkite sirupą. Sultis, kuriose virė kriaušės, sumaišykite su cukrumi, užvirinkite ir virkite, kol ištirps cukrus.

Kriaušių skilteles sudėkite į sirupą, virkite 20 – 30 min.

Supilkite uogienę į stiklainius, užsukite dangtelius. Laikykite vėsioje vietoje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kriaušės
1,5 kg Cukrus
500 ml Citrinų sultys
Sudėtingumas :