Krevetės traškioje tešloje

Krevetės traškioje tešloje
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
25min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Krevetes apšlakstykite šviežiai išspaustomis citrinų sultimis. Apibarstykite druska ir pipirais.

Alų sumaišykite su miltais ir kiaušinio trynį. Kiaušinio baltymą išplakite iki standžių putų.

Į tešlą merkite krevetes ir kepkite aliejuje (aliejus turi apsemti krevetes) apie tris minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

200 g Krevetės
1 vnt. Citrinos
pagal skonį Pipirai
2 žiupsnelis Druska
1 stiklinė Miltai
1,5 stiklinė Tamsus alus
1 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 2
Sudėtingumas :