Krevetės, kurių neįmanoma pamiršti

Krevetės su medaus marinatu
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
15min
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Krevetes išgliaudykite, nuplaukite ir nusausinkite. Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.

Medų šiek tiek pašildykite, kad suskystėtų.

Sumaišykite su garstyčiomis ir išspaustu česnaku. Gerai išmaišykite.

Medaus marinatu užpilkite krevetes ir atsargiai pamaišykite, kad tolygiai pasiskirstytų.

Uždenkite maistine plėvele ir dėkite į šaldytuvą kelioms valandoms.

Kepkite keptuvėje ar kepsninėje, kol gražiai apskrus.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 puodelis Krevetės
4 šaukštas Medus
2 šaukštas Garstyčios
3 skiltelė Česnakai
1 vnt. Žaliosios citrinos
Porcijos: 4
Sudėtingumas :