Krepšeliai su lašiša

Filo tešloje kepta lašišos file su porais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių. Porus sudėkite į didelę keptuvę, įpilkite 3 šaukštus vandens, įdėkite šaukšteli sviesto. Uždenkite dangčiu ir kaitinkite 10 min, kol porai suminkštės. Nuimkite nuo ugnies ir leiskite atvėsti. Tada sumaišykite su grietine, pagardinkite druska ir pipirais.

Filo tešlos lakštą patepkite lydytu sviestu, ant viršaus klokite dar vieną lakštą, jį vėl patepkite sviestu ir ant viršaus užklokite trečią lakštą. Uždėkite lašišos file, pabarstykite druska ir pipirais. Ant viršaus uždėkite pusę porų masės. Suimkite ir suspauskite tešlos kraštelius, kad gautumėte krepšelį. Taip pat paruoškite antrąjį krepšelį.

Patepkite krepšelius sviestu, sudėkite į riebalais pateptą skardą ir kepkite 20-25 min, kol paskrus ir bus traškūs. Patiekite su daržovių salotomis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Šaldyta filo tešla (lakštai)
2 gabaliukas Lašišos filė
8 šaukštas Alyvuogių aliejus
4 vnt. Porai
25 g Lydytas sviestas
25 g Sviestas
300 g Grietinė
Porcijos: 2
Sudėtingumas :