Krabų kapotinis gardintas juodosiomis garstyčiomis ir avokado kremu

Autorius: Lukas Semeževičius


Aistrą ir vaizduotę žadinantis patiekalas, kuris padės atrasti naują aistros skonį.
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Avokadai nulupami, išimamas kaulai ir kepami ant sausos keptuvės ar prikaistuvyje, kol suminkštėja. Tada viskas sutrinama elektriniu trintuvu, gardinama druska bei citrina.

Juodosios garstyčios pakepinamos keptuvėje su trupučiu alyvuogių aliejaus.

Krabų mėsa, šalotinis svogūnas, mėlynasis bazilikas pjaustomi smukliais šiaudeliais gardinama kepintomis garstyčių sėklomis, druska bei pipirais.

skonis
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

300 g Krabų mėsa
2 vnt. Avokadai
1 vnt. Svogūnai
20 g Mėlynieji bazilikai
1 vnt. Citrinos
50 g Juodūjų garstyčių grūdeliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :