Kotletai su moliūgais

 (1)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.5556 9
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Duoną užmerkite piene. Svogūną ir česnako skilteles nulupkite, smulkiai supjaustykite ir pakepinkite įkaitintame aliejuje (1 valg. šaukšte) apie 6 min. Sumaišykite faršą su kiaušinio tryniu, išmirkytos duonos minkštimu, kmynais ir pakepintais svogūnais ir česnakais.

Moliūgą nulupkite, pašalinkite sėklas ir stambiai sutarkuokite. Sumaišykite su faršu. Pagardinkite druska ir pipirais. Faršą gerai išminkykite ir padėkite į šaldytuvą 1 val.

Keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų. Iš mėsos masės formuokite kotletus, apvoliokite juos miltuose ir apkepinkite ant vidutinės ugnies po 3-4 min. iš abiejų pusių. Sumažinkite temperatūrą, uždenkite keptuvę dangčiu ir patroškinkite dar 5 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

250 g Kiaulienos faršas
250 g Jautienos faršas
500 g Moliūgai
1/2 vnt. Svogūnai
2 skiltelė Česnakai
1 riekelė Balta duona
1 vnt. Kiaušinių tryniai
5 šaukštas Aliejus
3 šaukštas Pienas
žiupsnelis Kmynai
2 šaukštas Miltai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :