Kotletai su Džiugo sūriu ir džiovintų pomidorų įdaru

Autorius: Simona Knystautaitė
© Asmeninio archyvo nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į kiaulienos faršą įmušame kiaušinį, įdedame krakmolo, suberiame supjaustytą ir pakepintą svogūną, išmirkusį batoną, užbarstome pipirų ir druskos, viską gerai išminkome. Toliau imame sūrį ir jį supjaustome gabaliukais, gabaliukų pasidarome tiek kiek iš mėsos išeis padaryti kotletų, džiovintus pomidorus taip pat pasmulkiname.

Galiausiai imame faršo ir į jo vidurį įdedame sūrio ir džiovintų pomidorų bei formuojame koteltukus. Juos dedame į šiek tiek aliejumi pateptą indą. Iš pradžių pašauname į orkaitę ir pakepame apie 20 min., 180 C temperatūroje, uždengti nereikia. Nepamirškite kotletų apversti.

Po to iš ingridientų padažui pagaminame sultinuką ir kotletams šiek tiek apkepus užpilame sultinį ant jų, uždengiame ir leidžiame troškintis bent apie 30 min., 150 C temperatūroje, po to patikrinkite ar mėsa išsitroškino. Patiekite su grikiais ir daržovėmis. Skanaus!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos faršas
1 vnt. Svogūnai
3 riekelė Batonas
1 vnt. Kiaušiniai
2 šaukštas Krakmolas
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Įdarui:
Džiugo sūris
Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
Padažui:
400 ml Vanduo
1 vnt. Sultinys kubeliais
2 skiltelė Česnakai
1/2 stiklinė Pienas
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :