Korėjietiškos morkų salotos

 (13)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
20min
Įvertinimas:
3.3077 13
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Morkas nuplaukite, nuskuskite ir sutarkuokite plonais šiaudeliais.

Česnaką nulupkite, išspauskite ir sudėkite į sutarkuotas morkas.

Dubenėlyje sumaišykite vyną, aitriąsias raudonąsias paprikas, maltą kalendrą, cukrų, druską ir gerai išmaišę supilkite ant morkų.

Paruoštas morkų salotas palaikykite bent parą šaldytuve, kad pasimarinuotų ir įgautų tikrąjį skonį.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Morkos
4 šaukštas Vynas
100 g Česnakai
5 g Maltos raudonosios paprikos
2 1/2 šaukštas Cukrus
100 g Saulėgrąžų aliejus
2 šaukštelis Kalendros
pagal skonį Druska
Porcijos: 10
Sudėtingumas :