Kopūstų salotos su graikiniais riešutais

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstą supjaustyti ir 5 min. blanširuoti, atvėsinti, nusunkti. Svogūną susmulkinti. Česnaką ir graikiškus riešutus sutraiškyti.
Viską sumaišyti, įberti druskos, pipirų, įpilti actą.

Viską dėti į stiklainius ir 15-20 min. sterilizuoti (kaitinti).
Užsukti dangteliais!

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kopūstai
200 g Svogūnai
100 g Graikiniai riešutai
30 g Actas (9 proc.)
3 skiltelė Česnakai
40 g Druska
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :