Kopūstų kotletai su pieno padažu

 (3)
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
4.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstus supjaustykite, sumeskite į puodą su pienu ir sviestu ir patroškinkite, kol suminkštės. Tada maišydami pamažu suberkite manų kruopas ir pavirkite dar maždaug 10 - 15 minučių.

Įmuškite kiaušinį, suberkite druską, viską gerai išmaišykite ir palikite masę atvėsti. Masei atvėsus, iš jos suformuokite kotletus, apvoliokite juos džiūvėsėliuose ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su aliejumi, kol gražiai apskrus.

Padažui miltus pagruzdinkite svieste ir atskieskite karštu pienu, pilant jį po truputį. Padažą virkite 10 minučių visą laiką maišant, o išvirus pasūdykite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Kotletams:
500 g Baltagūžiai kopūstai
65 g Pienas
25 g Sviestas
40 g Manų kruopos
1/2 vnt. Kiaušiniai
25 g Malti džiūvėsėliai
25 g Aliejus
pagal skonį Druska
Padažui:
1 1/2 šaukštas Miltai
1 stiklinė Pienas
1 1/2 šaukštas Sviestas
1 žiupsnelis Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :