Kopūstų ir grybų salotos

Tai labai skani užkandėlė tiek žiemą, tiek vasarą. Galima atidarius valgyti ir šaltą kaip salotas, ir šiltą kaip garnyrą, tinka prie visko.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5714 7
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šioms salotoms geriausiai tinka maži kalpokai.

Svogūnus ir morkas truputį pakepinti, viską sudėti į puodą ir 40 min. troškinti pamaišant (turint tinkamą indą galima troškinti orkaitėje). Actą geriausia pilti pabaigoje troškinimosi. Supilstyti į stiklainius, sandariai uždaryti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 kg Kopūstai
2 l Grybai (virti)
1 kg Morkos
1 kg Svogūnai
500 ml Pomidorų padažas
100 g Actas
500 ml Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Prieskoniai
Sudėtingumas :