Kopūstų apkepas

Nebrangus, bet gardus kopūstų apkepas su sūriu ir džiūvėsėliais.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
50min
Įvertinimas:
2.0000 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kopūstus sudėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir 5 min pavirkite. Gerai nusausinkite.

Keptuvėje ištirpdykite sviestą, įmaišykite miltus ir garstyčias. Pakaitinkite 2-3 min. Po truputį supilkite pieną. Maišykite, kol užvirs ir sutirštės. Įmaišykite kopūstus ir grietinėlę, pagardinkite druska ir pipirais.

Šią masę sudėkite į kepimo indą. Viršų pabarstykite sūriu, sumaišytu su džiūvėsėliais. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 30 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

750 g Baltagūžiai kopūstai
50 g Fermentinis sūris
25 g Sviestas
25 g Miltai
1 šaukštelis Garstyčių milteliai
300 ml Pienas
4 šaukštas Grietinėlė
25 g Malti džiūvėsėliai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :