Konservuotos šparaginės pupelės

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
1.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šparagines pupeles nuplauti, nupjaustyti smailius galiukus.

Šparagines pupeles (geriau 2 spalvų, pvz. geltonas ir žalias) sudėti į stiklainius, įmaišant morkų šiaudelių. Į stiklainių apačią galima įdėti po keletą skiltelių česnako, į kiekvieną stiklainį įpilti po 1 šaukštą aliejaus.

Užpilti verdančiu marinatu, dėti į puodą su beveik verdančiu vandeniu ir kaitinti ant silpnos ugnies 15 min. Sandariai uždaryti.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Šparaginės pupelės
Morkos
Česnakai
Marinatui:
1 l Vanduo
4 šaukštas Cukrus
2 šaukštas Druska
50 g Actas
Sudėtingumas :