Konservuoti agurkai

Marinuoti ir rauginti - prisipažinkime, saldžiarūgščiai konservuoti agurkėliai - tikra atgaiva dūšiai ir žiemą, ir vasarą. Tad kol lysvėse vyniojasi agurkų ūsai - vyniokimės ir mes, nesnauskime, o konservuokime.
© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Šviežius agurkus nuplauti ir supjaustyti apie 6-8 mm griežinėliais. Pabarstyti druska, kmynais ar krapais, smulkiais supjaustytais svogūnais.

Sudėti į stiklainius, užpilti marinatu ir sterilizuoti: litrinius stiklainius – 15 min.

Skanaus!

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 kg Agurkai
500 g Svogūnai
15 g Krapų ar kmynų sėklos
6 l Vanduo
2 l Actas
150 g Druska
750 g Cukrus
10 vnt. Juodieji pipirai žirneliais
Sudėtingumas :