Konservuoti agurkai su juodųjų serbentų sultimis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplauti agurkus, aplieti verdančiu vandeniu, po to – šaltu, sudėti prieskonius. Vertikaliai sudėti į stiklainius. Užvirti sūrymą ir užpilti ant agurkų. Litrinius stiklainius iškart uždengti dangteliais ir sterilizuoti 8 min.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Agurkai
3 vnt. Juodieji pipirai
1 vnt. Gvazdikėliai
3 skiltelė Česnakai
1 sauja Krapai
1 sauja Mėtos
1 sauja Juodųjų serbentų lapai
1 l Vanduo
250 ml Juodųjų serbentų sultys
50 g Druska
20 g Cukrus