Koldūnai su varške

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
3.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į platų dubenį įmuškite kiaušinius, juos išplakite. Miltus paberkite ant stalo, jų viduryje padarykite duobutę. Atsargiai į duobutę pilkite vandenį ar pieną, kiaušinius, druską, cukrų – lėtai maišykite. Turite gauti elastingą ir vientisą tešlą – jeigu tešla atrodo per skysta, įberkite dar truputį miltų. Paruoštą tešlą uždenkite medžiagine servetėle ir palikite 40-60 minučių.

Kai pasigaminote tešlą virtiniams ir palikote ją „pailsėti“, galite pasigaminti skanų įdarą. Mūsų patarimas –pasigaminkite kelis skirtingus įdarus: bulvių ir grybų suaugusiems, ir varškės bei uogų vaikams.

Įdarui varškę sudėkite į didelį dubenį, įmuškite kiaušinį, sudėkite cukrų – viską gerai išmaišykite. Jeigu mėgstate, varškės įdarą galite pagardinti džiovintais vaisiais.

Tešlą iškočiokite į ploną lakštą, stikline išpjaustykite skritulius. Ant kiekvieno skrituliuko vidurio dėkite po šaukštą įdaro, gražiai užlankstykite kraštus ir dėkite į verdantį vandenį. Virkite 10-15 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
3 stiklinė Miltai
100 g Vanduo
2 vnt. Kiaušiniai
3 g Druska
10 g Cukrus
Varškės įdarui:
400 g Varškė
50 g Cukrus
1 vnt. Kiaušiniai
10 g Vanilinis cukrus
sauja Džiovinti vaisiai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :