Koldūnai su varške ir lašinukais

© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Lietuvos virtuvė
Įvertinimas:
3.6667 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlą užminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.

Lašinukus ar šoninę smulkiai kubeliais supjaustome (galima truputį pakepinti su trupučiu smulkinto svogūno, bet tai nebūtina), dedame į varškę, išmaišome.

Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma.

Koldūnai patiekiami su sviestu, grietine, ar kitu padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
3 stiklinė Miltai
2 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
pagal skonį Druska
Įdarui:
300 g Varškė
200 g Lašinukai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
1 vnt. Svogūnai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :