Koldūnai su šonine

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Tešlą suminkyti ir palikti 30 min. pabrinkti.

Šoninę ir svogūną smulkiai kubeliais supjaustyti truputį pakepinti, įberti pipirų, atvėsinti.

Darome koldūnus (virtinius) jūsų mėgstama forma, nors geriausiai jiems tinka senovinė (naminė) forma užraitant.

Išvirti patiekiami su sviestu, grietine ar kitu padažu.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
350 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui:
400 g Šaltai rūkyta šoninė
2 vnt. Svogūnai
žiupsnelis Juodieji malti pipirai
Padažui:
200 g Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :