Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
1.5000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulieną ir svogūnus sumalkite su mėsmale, pagardinkite druska ir pipirais, suberkite smulkiai supjaustytus kopūstus, supilkite vandenį, viską gerai išmaišykite.

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą, pabarstykite ją miltais ir palikite pusvalandžiui. Paskui tešlą plonai iškočiokite ir išspauskite nedideliu puodeliu apskritimus, ant kurių dėkite po šaukštelį įdaro ir formuokite koldūnus. Jeigu turite specialią formą koldūnams daryti, darykite su ja.

Paruoštus koldūnus sudėkite ant miltais pabarstytos lentos ir palaikykite šaltoje vietoje. Paskui juos sumeskite į verdantį pasūdytą vandenį, įdėkite lauro lapelį ir virkite maždaug 8 - 10 minučių.

Patiekite su sviestu arba grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
2 stiklinė Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
1/2 stiklinė Vanduo
1 žiupsnelis Druska
Įdarui:
350 g Kiauliena
40 g Svogūnai
180 g Baltagūžiai kopūstai
2 šaukštelis Druska
50 g Vanduo
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Sudėtingumas :