Koldūnai su kiauliena ir kopūstais

© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš nurodytų produktų užminkykite tešlą ir palikite 30 min. pabrinkti.

Maltą mėsą, smulkiai supjaustytą kopūstą, svogūną, vandenį, pipirus, druską gerai išmaišykite.

Tešlą plonai iškočiokite ir stikline (jeigu neturite specialios formos) išspauskite daug apskritimų. Ant tešlos apskritimo vidurio dėkite po šaukštelį įdaro ir gražiai užraitykite kraštelius.

Dėkite į pasūdytą verdantį vandenį ir virkite 10 min.

Patiekite su sviestu ar grietine.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai:
350 g Miltai
1 vnt. Kiaušiniai
100 ml Vanduo
žiupsnelis Druska
Įdarui:
350 g Kiaulienos faršas
250 g Baltagūžiai kopūstai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Vanduo
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Pagardui:
2 šaukštas Sviestas
4 šaukštas Grietinė
Porcijos: 4
Sudėtingumas :