Kokosų piene keptos česnakinės vištų blauzdelės

Kokosų piene keptos česnakinės vištų blauzdelės
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
80min
Įvertinimas:
3.2500 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištų blauzdeles gerai įtrinkite druska, pipirais, tarkuotu muskato riešutu ir išspaustu česnaku.

Apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis ir dėkite į šaldytuvą pusvalandžiui.

Blauzdeles sudėkite į kepimo indą.

Ant viršaus užpilkite kokosų pieną, išmaišytą su riebia grietinėle (turėtų nepilnai apsemti blauzdeles).

Kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 55 minutes.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

8 vnt. Vištų blauzdelės
10 skiltelė Česnakai
1 šaukštelis Druska
0,5 šaukštelis Pipirai
0,5 šaukštelis Muskato riešutai
1 vnt. Žaliosios citrinos
250 ml Kokosų pienas
150 ml Grietinėlė (riebi)
Porcijos: 4
Sudėtingumas :