Klasikinis amerikietiškas mėsainis

© smaguris.lt nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Recepto kilmė:
Amerikos virtuvė
Įvertinimas:
3.3333 6
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nuplaukite ir susmulkinkite salotas. Nuplaukite ir griežinėliais supjaustykite pomidorus.

Nulupkite ir 3–4 mm griežinėliais supjaustykite svogūnus. Taip pat griežinėliais supjaustykite ir marinuotus agurkėlius.

Dubenyje jautieną sumaišykite su prieskonių mišiniu Cajun ir žiupsniu druskos. Suformuokite 6 bandelės dydžio didkepsnius.

Svogūnus kepkite keptuvėje ant vidutinės ugnies 4–5 minutes. Pabarstykite druska ir pipirais. Sudėkite į lėkštę.

Didkepsnius kepkite keptuvėje po 3–5 minutes iš abiejų pusių.

Bandeles perpjaukite per pusę. Viršutinę dalį ištepkite pomidorų padažu, o apatinę – majonezu.

Ant apatinės bandelės dalies paskirstykite salotų, dėkite svogūnų. Ant jų uždėkite didkepsnį, tada 1 čederio riekelę, pomidorų ir marinuotų agurkėlių griežinėli. Užvožkite viršutinę bandelės dalį ir tuoj pat ragaukite.

Smaguris
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

6 vnt. Bandelės su sezamų sėklomis
800-900 g Jautiena kapota
3 vnt. Pomidorai
6 riekelė Čederio sūris
150 g Gūžinės salotos
2 vnt. Raudonieji svogūnai
2 vnt. Marinuoti agurkai
1 šaukštas Prieskonių mišinys Cajun
3 šaukštas Pomidorų padažas
3 šaukštas Majonezas
3 šaukštas Aliejus
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :