Klasika kitaip - LAŠIŠA PATALUOSE

 (15)
Lašiša pataluose
Lašiša pataluose
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
1.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinius kietai išvirkite. Atvėsinkite ir nulupkite. Atskirkite baltymus ir trynius. Atskirai supjaustykite trynius ir baltymus.

Sviestą iki prireiks laikykite šaldytuve.

Lašišą smulkiai supjaustykite.

Fermentinį sūrį sutarkuokite, svogūną labai smulkiai supjaustykite.

Sluoksniuokite: tolygiai į indą berkite susmulkintus kiaušinių baltymus, sutarkuotą sūrį, supjaustytą lašišą, uždekite pusės reikalingo majonezo sluoksnį, suberkite svogūnus, užtarkuokite šalto sviesto, užberkite du trečdalius trynių, užtepkite likusį majonezą, suberkite likusius trynius.

Papuoškite smulkiai pjaustytais žalumynais.

Dėkite į šaldytuvą ir palaikykite bent pusę valandos.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

10 vnt. Kiaušiniai
100 g Sviestas
100 g Fermentinis sūris
2 vnt. Svogūnai
200 g Lašišos filė (sūdyta arba rūkyta)
1 indelis Majonezas
Porcijos: 10
Sudėtingumas :