Kiniški koldūnai su kiauliena ir krevetėmis

 (2)
Jen D‘Amore demonstruoja, kaip pasigaminti „Shumai“ – tradicinius kiniškus koldūnus su kiauliena ir krevetėmis.
Kiniški koldūnai
© Shutterstock nuotr.
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Iš tešlos, naudodami stiklinę, išpjaukite 20 apskritimų. Krevetes 5 min pamirkykite šiltame, truputį pasūdytame vandenyje, nusausinkite.

Nepamirškite laikytis higienos taisyklių. Palietę žalią mėsą ir prieš liesdami bet kokį kitą paviršių, nusiplaukite rankas. Dezinfekuokite visus paviršius ir įrankius, prie kurių galėjo liestis mėsa.

Susmulkinkite grybus, krevetes, laiškinį svogūną. Juos sumaišykite su imbieru ir kiauliena. Įmaišykite austrių padažą, ryžių vyną, sezamų aliejų ir cukrų.

Suformuokite koldūnus ir juos išvirkite.

Sudrėkinkite tešlos apskritimų kraštelius. Į centrą dėkite 2-3 šaukštelius įdaro. Suimkite kraštelius ir suformuokite krepšelio formos koldūnus (kraštelių neužspauskite iki galo – turi matytis įdaro viršus). Virkite garuose 5-10 min.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Šiitake grybai
180 g Krevetės (išlukštentos, didelės)
1 vnt. Svogūnų laiškai
1 šaukštelis Imbieras (smulkintas)
0,75 stiklinė Kiaulienos faršas
1 šaukštas Austrių padažas
1 šaukštelis Ryžių vynas
1 šaukštelis Sezamų aliejus
0,5 šaukštelis Cukrus