Kiniška saldžiarūgštė vištiena

Kiniška saldžiarūgštė vištiena
Kiniška saldžiarūgštė vištiena
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Recepto kilmė:
Kinijos virtuvė
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Vištieną supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Paprikoms išimkite sėklas ir supjaustykite nedideliais gabaliukais.

Morkas supjaustykite trumpais, bet gana plačiais šiaudeliais.

Svogūną supjaustykite gana stambiais gabaliukais.

Ananasų gabaliukus nusunkite.

Sumaišykite visas padažo dalis.

Vištieną dėkite kepti į įkaitintą aliejų. Kepkite apie 10 minučių, kol ims gražiai skrusti.

Suberkite daržoves ir vis pamaišant kepkite dar 6 minutes.

Suberkite ananasus ir maišant kepkite dar 5 minutes.

Supilkite padažą ir maišant kepkite dar kelias minutes, kol padažas sutirštės.

Patiekite su virtais ryžiais.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Vištienos filė
1 vnt. Saldžiosios geltonosios paprikos
1 vnt. Saldžiosios žaliosios paprikos
1 vnt. Morkos
1 vnt. Svogūnai
200 g Konservuoti ananasai
Padažui
2 šaukštas Sojos padažas
2 šaukštas Krakmolas
1 šaukštas Ryžių actas
1 šaukštas Cukrus
0,5 šaukštelis Džiovinto imbiero milteliai
2 šaukštas Konservuotų ananasų sultys
Porcijos: 2
Sudėtingumas :