KIBINAI su varške ir džiovintais pomidorais

 (4)
Kibinai su varške ir džiovintais pomidorais
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
60min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Mil­tus suberkite į dubenį, sumaišykite su druska. Sutarkuokite šaltą sviestą ir sumaišykite su miltais (trinkite delnais kol miltai ir sviestas taps rupiais miltais). Sudėkite grietinę, kiaušinius ir suminkykite tešlą. Padėkite valandai į šaldytuvą.

Paruoškite įdarą: pertrinkite varškę, pabarstykite druska, bazilikais ir įdėkite du šaukštelius grietinės. Supjaustykite džiovintus pomidorus, įpilkite porą šaukštelių džiovintų pomidorų aliejaus ir sumaišykite.

Tešlą sužnaibykite maždaug vienodais gabaliukais ir iškočiokite juos į blynus. Ant kiekvieno blyno dėkite po šaukštą įdaro ir formuokite kibinus, kraštus gražiai suvyniodami virvele.

Pa­ruoš­tus ki­bi­nus dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą ir aptepkite su išplaktu kiaušiniu.

Ke­pkite maždaug 30 min. iki 175 laips­nių įkaitintoje orkaitėje.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Tešlai
500 g Miltai
250 g Sviestas
2 vnt. Kiaušiniai
100 ml Grietinė
pagal skonį Druska
Įdarui
400 g Varškė
4 šaukštas Saulėje džiovinti pomidorai aliejuje
2 šaukštelis Grietinė
pagal skonį Druska
šaukštelis Bazilikai
Aptepimui
1 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 8
Sudėtingumas :