Kiaušinių punšas su romu

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaušinių trynius išsukite su cukrumi ir prieskoniais iki baltos purios masės. Supilkite romą, konjaką, grietinėlę ir gerai išplakite.

Atšaldykite ir patiekite.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

3 vnt. Kiaušinių tryniai
125 g Cukraus pudra
25 ml Konjakas
100 ml Romas
200 ml Grietinėlė
žiupsnelis Cinamonas
žiupsnelis Tarkuota citrinos žievelė
žiupsnelis Muskato riešutas
Sudėtingumas :