Kiaulienos šonkauliukai romo marinate

Iš pradžių sultingus šonkauliukus apkepkite orkaitėje, o kepsninėje jie dar šiek tiek apskrus ir įgaus spalvą.
Kiaulienos šonkauliukai romo marinate
© Žurnalas "Mano namai"
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Sumaišykite marinatui skirtus produktus.

Šonkaulius padalykite į keturias dalis, užpilkite marinatu, sudėkite į uždengiamą indą ir palikite marinuotis nuo 5 valandų iki daugiau nei nakties.

Į foliją susuktus gabalus kepkite 175 laipsnių orkaitėje apie 1,5 valandos.

Išvyniotą ir nusausintą mėsą padėkite ant kepsninės grotelių. Aptepkite marinatu ir kepkite vidutinėje temperatūroje, kol gražiai apskrus.

Žurnalas
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

2 kg Kiaulienos šonkauliukai
Marinatui
225 g Rudasis cukrus
50 ml Pomidorų padažas
50 ml Sojos padažas
50 ml Vorčesterio padažas
50 ml Romas
125 ml Aitriųjų paprikų padažas
2 skiltelė Česnakai
1 šaukštas Garstyčios
žiupsnelis Juodieji pipirai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :