Kiaulienos šonkauliai

 (2)
© Virtuvės mitų griovėjų nuotr.
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Į puodą įpilkite tiek vandens, kam apsemtų šonkauliukus. Kai užvirs, nugriebkite putas.

Į verdantį puodą dėkite morką, svogūną, česnaką, laurų lapų, pipirų, druskos, cinamono lazdelę, žvaigždinio anyžiaus. Virkite ant lėtos ugnies apie 1 – 2 val., kol mėsą lengvai įdursite šakute.

Marinatui skirtus produktus sutrinkite virtuviniu kombainu.

Marinatu įtrinkite atvėsusius šonkaulius.

Palikite marinuotis 4–12 valandas.

Vartydami kepkite ant vidutinės kaitros žarijų.

Virtuvės mitų griovėjai
Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

Šonkauliukai
1,5 kg Kiaulienos šonkauliukai
2 vnt. Svogūnai
2 vnt. Morkos
4 skiltelė Česnakai
5 vnt. Lauro lapai
3 vnt. Rozmarinai (šakelės)
pagal skonį Juodieji pipirai (nemalti)
Marinatas
100 g Teriyaki padažas
3 šaukštas Cukraus sirupas
6 skiltelė Česnakai
2 šaukštas Aliejus
pagal skonį Pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :