Kiaulienos kepsnys su baravykais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
120min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę įpjauti per vidurį, įtrinti česnaku, pipirais ir druska. Keptuvėje apkepinti susmulkintą svogūną, sutarkuotą morką ir susmulkintus baravykus. Atvėsintą įdarą sukimšti į sprandinės vidų, užsegti mediniais pagaliukais iš abiejų pusių. Sprandinę dėti į kepimo rankovę ir gražiai surišti storu siūlu.

Kepti orkaitėje pusvalandį 200 C ir valandą 170 C temperatūroje. Kopūstus troškinti 1,5 val. su dviem šaukštais medaus ir 4 šaukštais alyvuogių aliejaus. Bulves išvirti ir nulupti. Užpilti šaukštą alyvuogių aliejaus, apibarstyti čiobreliais ir kmynais, trupučiu druskos. Viską gerai išmaišyti ir kepti orkaitėje apie 30 min. šalia sprandinės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 kg Kiaulienos sprandinė
250 g Baravykai
1 vnt. Svogūnai
3 skiltelė Česnakai
1 vnt. Morkos
1 kg Bulvės
2 šaukštas Medus
1 kg Rauginti kopūstai
6 šaukštas Alyvuogių aliejus
žiupsnelis Čiobreliai
žiupsnelis Raudonėliai
žiupsnelis Kmynai
pagal skonį Druska
pagal skonį Juodieji malti pipirai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :