Kiaulienos kepsneliai su baklažanais

© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos nugarinę supjaustykite į 4 dalis, truputį pamuškite mėsos plaktuku arba peiliu. Užbarstykite prieskonių ir apkepkite keptuvėje su aliejumi. Paskui kepsnius sudėkite į puodą, įpilkite šiek tiek vandens, įdėkite grietinės, kelis pipirus, laurų lapų, salierų lapelių ir patroškinkite.

Baklažaną supjaustykite griežinėliais, po to – juostelėmis, pabarstykite druska, apšlakstykite citrinų sultimis ir po 5 min. apkepkite keptuvėje su sviestu. Mėsą patiekite su baklažanais ir padažu, kuriame troškinosi. Papuoškite citrinos žievelės šiaudeliais ir salierų lapeliais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos nugarinė
1 vnt. Baklažanai
pagal skonį Mėsos prieskoniai
pagal skonį Druska
3 šaukštas Grietinė
50 g Sviestas
1/4 vnt. Citrinos
6 šaukštas Aliejus
1 vnt. Lauro lapai
1 vnt. Salierų stiebai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :