Kiaulienos karbonadas - NAMINĖ KLASIKA

 (8)
Kiaulienos karbonadas
Kiaulienos karbonadas
© Fotolia nuotr.
Pagaminamas per:
45min
Įvertinimas:
3.0000 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Nugarinę supjaustykite į 4 didesnius ar 6 mažesnius kepsniukus ir išmuškite plonai su mėsos muštuku.

Prieskonius sumaišykite.

Kepsniukus iš abiejų pusių apibarstykite prieskonių mišiniu ir kmynais.

Palikite mėsą pastovėti 15 minučių, kad prieskoniai geriau įsigertų.

Kepsniukus apvoliokite manų kruopose ir išplaktuose kiaušiniuose.

Kepkite keptuvėje, įkaitintame aliejuje, ant gana nedidelės ugnies, kol iš abiejų pusių gražiai apskrus.

Patiekite su bulvių koše ir šviežiomis daržovėmis.

Naujienų prenumerata
Parašykite savo komentarą
arba komentuokite anonimiškai čia
Skelbdami komentarą, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Skaityti komentarus Skaityti komentarus

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

400 g Kiaulienos nugarinė
2 žiupsnelis Aitriosios paprikos milteliai
2 šaukštas Kmynai
2 žiupsnelis Druska
žiupsnelis Citrininiai pipirai
5 šaukštas Manų kruopos
2 vnt. Kiaušiniai
Porcijos: 4
Sudėtingumas :