Kiaulienos išpjova su moliūgais ir kriaušėmis

© Shutterstock nuotr.
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Užvirinkite tris stiklines vandens, suberkite kruopas, moliūgo kubelius, įberkite druskos ir pamaišydami virkite 12 min., kol suminkštės moliūgas. Nupilkite vandens perteklių, uždenkite puodą dangčiu ir palikite pastovėti 10 min.

Svogūno laiškus susmulkinkite. Kriaušes supjaustykite į 8 dalis, išimkite sėkleles. Mėsą supjaustykite griežinėliais, padaužykite, įtrinkite druska ir pipirais. Apkepkite mėsą aliejuje, po 3 min. iš abiejų pusių, sudėkite gabalėlius į lėkštę ir apdenkite.

Toje pačioje keptuvėje apkepkite baltąsias svogūnų lukštų dalis, kriaušes, įberkite kalendros, įpilkite 1/4 stiklinės vandens. troškinkite 5 min., kad išgaruotų vanduo. Įpilkite acto ir patroškinkite dar 2 min.

Suberkite į kruopas smulkintus svogūno laiškus, supilkite likusį aliejų, kalendrą, įberkite druskos. Patiekite su kiauliena ir kriaušėmis.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 stiklinė Bolivinės balandos
500 g Moliūgai
500 g Kiaulienos išpjova
2 šaukštas Alyvuogių aliejus
4 vnt. Svogūnų laiškai
4 vnt. Kriaušės
žiupsnelis Kalendros
3 šaukštas Obuolių actas
pagal skonį Juodieji malti pipirai
pagal skonį Druska
Porcijos: 4
Sudėtingumas :