Kiauliena su saldžiarūgščiu padažu

 (1)
Skaitytoja Akvilė dalijasi kiaulienos kepsnio su saldžiarūgščiu padažu receptu.
Kiauliena su saldžiarūgščiu padažu
© Skaitytojo nuotr.
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
5.0000 1
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Kiaulienos sprandinę supjaustykite nedideliais kepsniukais ir pabarstykite druska, pipirais, rozmarinais ir čiobreliais. Dėkite į šaldytuvą ir palikite valandai pasimarinuoti.

Kiaulienos kepsniukus apie 10 minučių apkepkite ant grotelių grilyje, kol apskrus.

Kepsniukus sudėkite ant kepimo skardos ir baikite kepti orkaitėje.

Daržoves sudėkite į keptuvę, apie 10 minučių kepkite svieste, apibarstykite druska ir pipiraius.

Padažo dalis sumaišykite ir pakaitinkite ant silpnos ugnies, kol sutištės.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

500 g Kiaulienos sprandinė
100 g Mažos kukurūzų burbuolės
100 g Mažos morkos
100 g Žirnių ankštys
200 g Mėlynos bulvės
pagal skonį Druska
pagal skonį Pipirai
pagal skonį Čiobreliai
pagal skonį Rozmarinai
Padažas
6 šaukštas Vanduo
1 šaukštas Cukrus
5 šaukštas Pomidorų pasta
2 šaukštas Baltojo vyno actas
žiupsnelis Druska
2 šaukštelis Krakmolas
Porcijos: 4
Sudėtingumas :