Kiauliena su persimonais ir obuoliais

© Vida Press
Pagaminamas per:
90min
Įvertinimas:
0 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Persimonus ir obuolius supjaustykite griežinėliais. Svogūną perpjaukite į aštuonias dalis. Kiaulienos gabalą iš visų pusių apkepkite aliejuje – kol gardžiai apskrus. Atskirame indelyje sumaišykite maltą papriką, juoduosius pipirus, cinamoną ir druską.

Kiaulienos gabalą įpjaukite aštuoniose vietose, tačiau iki galo neperpjaukite. Įtrinkite prieskonių mišiniu, į įpjovas įdėkite po kelis gabalėlius persimono, gabalėlį svogūno ir kelis gabalėlius obuolio. Taip paruoštą kiaulieną atsargiai perkelkite į kepimui skirtą indą. Aptepkite alyvuogių aliejaus ir medaus mišiniu.

Mėsą apklokite kepimo folija ir pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, kepkite apie 40 minučių. Tada kepimo foliją nuimkite ir kepkite dar 15-20 minučių.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

600 g Kiaulienos nugarinė
2 vnt. Persimonai
1/2 šaukštelis Aitriosios paprikos milteliai
1/2 šaukštelis Juodieji malti pipirai
1/2 šaukštelis Cinamonas
1/2 šaukštelis Druska
2 vnt. Obuoliai
1 vnt. Svogūnai
2 šaukštas Medus
Alyvuogių aliejus
Porcijos: 6
Sudėtingumas :