Keturių sūrių sriuba

Labai kaloringas patiekalas, tačiau jeigu nepiktnaudžiausite juo kasdien - nepakenks. Gardu ir pikantiška.
© Shutterstock nuotr.
Pagaminamas per:
30min
Įvertinimas:
2.3333 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

Gaminimas

Didelėje keptuvėje ant vidutinio kaitrumo ugnies ištirpinkite sviestą. Sudėkite porus ir pakepinkite, kol jie suminkštės, apie 5 minutes.
Į puodą supilkite sultinį ir bulves ir užvirkite. Sumažinkite ugnį ir pavirkite 25 minutes, retkarčiais pamaišant.

Pertrinkite sriubą smulkintuvu. Supilkite sriubą atgal į puodą. Supilkite grietinėlę ir užvirkite. Palaipsniui suberkite į sriubą sūrius ir maišykite, kol jie ištirps. Supilstykite sriubą į dubenėlius. Apibarstykite skrebučiais.

Gardžios naujienos
Parašykite savo nuomonę
arba diskutuokite anonimiškai čia
Skelbdami savo nuomonę, Jūs sutinkate su taisyklėmis
Rodyti diskusiją Rodyti diskusiją

Rask tau tinkantį receptą

Ingredientai:

1 vnt. Porai (tik žalia dalis)
4 stiklinė Vištienos sultinys
1 vnt. Bulvės
2 stiklinė Grietinėlė neriebi
3/4 stiklinė Provolone sūris tarkuotas
3/4 stiklinė Parmezano sūris tarkuotas
3/4 stiklinė Mocarelos sūris tarkuotas
3/4 stiklinė Čederio sūris tarkuotas
pagal skonį Batono skrebučiai
Porcijos: 6
Sudėtingumas :